Saara Autere

Saara Autere

Moi, olen Saara, valokuvaaja Helsingin Käpylästä.

Kuvaan aikakauslehtiin, teen henkilö- ja promokuvauksia sekä ikuistan tapahtumia, esityksiä ja juhlia. Iloiset tapahtumat ja onnelliset ihmiset ovat suosikkikuvattaviani – kuvista onni välittyy vielä pitkään kuvaushetken jälkeenkin.

Olen onnellinen, kun saan olla kameran takana. Kuvaustyöt ovat vieneet minut niin Korkeasaaren eläintarhan leijona-aitaukseen kuin hulppealle illalliselle vanhaan linnaan Gozon saarella Maltalla. Mukavia kuvausmuistoja on kertynyt jo enemmän kuin yhdellekään muistikortille ikuna mahtuisi.

Valokuvaajan ammattitutkinnon suoritin Helsingin teknillisessä ammattioppilaitoksessa 2008-2010. Valokuvausopintojen lisäksi olen kouluttautunut toimittajaksi, joten teen kuvaamisen ohella myös kirjoitus- ja sometöitä.

Sanottua

Näkemyksellinen ja oivaltava kuvaaja, joka etsii ja löytää parhaat hetket ikuistettavaksi. Kuvat palauttavat koetun festivaaliviikonlopun elävästi mieleen ja saavat odottamaan tulevaa malttamattomasti. Saaran kanssa on aina ilo tehdä yhteistyötä!
Saaran kuvat ovat näkemyksellisiä, taidokkaasti sommiteltuja ja laadukkaita. Tekijänä hän on luotettava – lämmin suositus!
Valokuvaaja Helsingistä. Henkilö- ja tapahtumakuvausta ammattitaidolla.